Rondeveense Toppers gezocht

Eind januari 2022 is weer de uitreiking van het Jeugdlintje. Daarom is Gemeente De Ronde Venen op zoek naar ‘Rondeveense Toppers’! Deze speciale onderscheiding, de Rondeveense Topper, wordt uitgereikt aan kinderen die onze waardering verdienen.   

Heeft u bij uw organisatie kinderen rondlopen die op een speciale manier maatschappelijk of sociaal betrokken zijn en hiermee andere kinderen inspireren en motiveren? Vraagt u dit eens na binnen uw team?

U kunt bijvoorbeeld denken aan jonge mantelzorgers of kinderen die extra omkijken naar anderen door een goede daad te verrichten. 

Wie kunnen een Rondeveense Topper ontvangen?

Kinderen tot 14 jaar komen in aanmerking voor een Rondeveense Topper. Zoals bij iedere uitreiking, gelden er wel een aantal spelregels. Bijvoorbeeld dat het kind door iemand anders voorgedragen wordt en de inzet van de genomineerde controleerbaar en onderscheidend is. Daarnaast is het belangrijk dat de aanmelding geheim blijft voor het kind, om teleurstelling te voorkomen. Benieuwd naar alle informatie over de aanmeldprocedure? Ga dan naar www.derondevenen.nl/rondeveensetopper .  

Uitreiking eind januari 2022

Eind januari 2022 worden de Rondeveense Toppers uitgereikt. We gaan er een mooie uitreiking van maken. De exacte invulling van de uitreiking volgt nog vanwege de recente maatregelen rondom het coronavirus. Aanmelden voor de Rondeveense Topper kan tot 3 december 2021 via www.derondevenen.nl/rondeveensetopper.